Ayurvedisk Massage

Ayurvedisk Massage

Massagen er en meget afslappende og revitaliserende helkropsmassage som stammer fra Kerala i Indien. Massagen består af lange, rolige og dybtgående strøg på hele kroppen, og andre massageteknikker som virker mere lokalt på muskler, sener m.m.

Derudover arbejdes der med vitale punkter og energibaner i kroppen, hvorved blokeringer fjernes og indre organer stimuleres.

Massagen tilpasses efter individuelle ønsker og behov ved at der f.eks. fokuseres mere på områder med spændt muskulatur.


Man ligger på en briks og massagen udføres i et stille og roligt tempo i et godt opvarmet rum, hvilket gør at man kan slappe helt af. Der anvendes varm økologisk olie i rigelige mængder, som ved hjælp af massagen

trænger dybt ind i kroppen, hvor den nærer og hjælper til at fjerne ophobede affalds- og giftstoffer.

 

Under massagen dækkes kroppen delvist af håndklæder og lagner og man er iført undertøj. Man kan enten anvende sit eget undertøj eller de tilgængelige engangstrusser.

Efter massagen fortsætter man med at ligge og slappe af på briksen i ca. 10 minutter. Derefter anbefales det at tage et bad. Der er håndklæder, shampoo og kropsvask til fri afbenyttelse.

                         Kommentarer


Lea Kopp Guldager 15.9.10


Jeg fik en massage behandling af Caroline, og var meget begejstret over oplevelsen.

Det var utroligt afslappende, og samtidig kunne jeg mærke at mine muskler blev arbejdet godt igennem.

For mit vedkommende kan det være forbundet med en vis forlegenhed at skulle modtage helkropsmassage, men Carolines meget naturlige og imødekommende tilgang gjorde at jeg hurtigt kunne slappe af og nyde behandlingen.

Hele atmosfæren omkring behandlingen er meget behagelig, og jeg vil bestemt anbefale det.


Lea Kopp GuldagerGitte Holst Larsen 19.9.10


Carolines helkropsmassage gør stor indtryk på mig.

For det første har jeg aldrig før oplevet at få genereret så utroligt meget energi i mit system med det samme og flere dage efterfølgende som med Carolines massage.

Massagen går dybt i min fysiske krop, men dybden i den psykiske proces er helt uvurderlig i en personlig udviklingsproces. Jeg kom i kontakt med og fik energi til at forløse dybe psykiske mønstre.

Fantastisk :-)

Kærligst Gitte.Anne Mette Kaae 5.2.11


Det er intet mindre end fantastisk at modtage denne form for massage af Caroline. Når massagen betegnes som revitaliserende, så er der virkelig noget om snakken. Det er helt ubeskriveligt hvor frisk man føler sig efterfølgende!


Jeg har et meget fysisk hårdt arbejde og derfor er det essentielt for mig, at muskler jævnligt bliver løsnet op. Denne massageform er ret dybdegående uden at det føles voldsomt. Så den er både virksom for muskelspændinger og samtidig afstressende og giver masser af energi. Og så bliver der sågar fokuseret på zoner i hænder og fødder - lidt som Zoneterapi.


Selve behandlingen foregår i rolige omgivelser og Caroline er meget proffessionel og man føler sig rigtigt godt tilpas. Caroline anvender en hel del olie, hvilket har en ekstra sidegevinst for huden, som bliver blød som smør.


Jeg vil virkelig anbefale Caroline til alle der trænger til at blive lettet for smerter fra muskelspændinger eller bare har lyst til at forkæle sig selv og blive fornyet med energi.


Du vil føle dig som et nyt menneske efter et besøg hos Caroline.


Hilsner Anne Mette

Copyright 2013 Caroline Jensen