Ayurvedisk Massage

Massagen er en meget afslappende og revitaliserende helkropsmassage som stammer fra Kerala i Indien. Massagen består af lange, rolige og dybtgående strøg på hele kroppen, og andre massageteknikker som virker mere lokalt på muskler, sener m.m.

Derudover arbejdes der med vitale punkter og energibaner i kroppen, hvorved blokeringer fjernes og indre organer stimuleres.

Massagen tilpasses efter individuelle ønsker og behov ved at der f.eks. fokuseres mere på områder med spændt muskulatur.

 

Man ligger på en briks og massagen udføres i et stille og roligt tempo i et godt opvarmet rum, hvilket gør at man kan slappe helt af. Der anvendes varm økologisk olie i rigelige mængder, som ved hjælp af massagen trænger dybt ind i kroppen, hvor den nærer og hjælper til at fjerne ophobede affalds- og giftstoffer.

 

Under massagen dækkes kroppen delvist af håndklæder og lagner og man er iført undertøj. Man kan enten anvende sit eget undertøj eller de tilgængelige engangstrusser.

Efter massagen fortsætter man med at ligge og slappe af på briksen i ca. 10 minutter. Derefter anbefales det at tage et bad. Der er håndklæder, shampoo og kropsvask til fri afbenyttelse.