Siddha Vasi Terapi

Om Siddha Vasi Terapi

 

Hvad kan behandles

 

Behandlingsforløb

 

Om Siddhaerne

Behandlingsforløb

 

Et behandlingsforløb indledes altid med en samtale, hvor jeg spørger ind til det du søger behandling for.  Da vasi terapi bygger på en holistisk tilgang til sundhed, taler jeg også med dig om din generelle sundhedstilstand, andre lidelser du eventuelt måtte have, din livsstil m.m.

 

Behandlingen afhænger af den sygdom/lidelse, som du ønsker behandling for.

Det er også individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Generelt er det sådan, at akutte problemer kan afhjælpes med få behandlinger, mens kroniske lidelser kræver flere behandlinger.

 

Nogle af vasi terapiens behandlingsmetoder:

 

Varma Terapi: Under behandlingen sidder du på en stol eller ligger på en briks, mens jeg arbejder med vitale punkter (varmams) på din krop med mine hænder. Dette kan give lidt ubehag, men behandlingen opleves samtidig af de fleste som værende afslappende

 

Amritha Kalai: Behandlingen foregår ved at jeg lægger mine hænder blidt forskellige steder på din krop, mens du ligger på en briks med et tæppe over dig og slapper af.

 

Varma nerve massage: Terapeutisk oliemassage. En helkropsmassage varer 2 timer

 

Adangal massage: Terapeutisk oliemassage. En helkrops-adangal massage varer 3 timer

 

For at understøtte behandlingerne, får man, i nogle behandlingsforløb, anbefalinger til kost og urtepræparater, instruktion i hjemmeøvelser m.m.

 

For mere information om behandlingsmetoderne, se under "Om Vasi Terapi"